Juramant VIETII ! – Cioran

RaekaSimpatica actrita Brittany Murphy a murit ieri, la varsta de 32 ani. Si asta numai dupa ce acum cateva luni (in oct.) am primit vestea trista conform careia Stephen Gately, membru al renumitei formatii BOYZONE, a murit la numai 33 ani. Se spune ca ambii au murit din cauze naturale. Brittany a facut stop cardiac, iar Stephen a murit in somn. Cum sa mori asa tanar!? Cuuum? A ajuns sa fie o normalitate asta!? Offf…in ce lume traim!

Facand un Juramant Vietii, Cioran, care a fost intotdeauna preocupat de problema mortii si a suferintei, a reusit sa o faca pe Maria Sa, sa’i dea destul timp… 85 de ani pe acest minunat pamant. Asadar: JURAMANT VIETII:

Niciodata nu te voi trada de tot; desi te’am tradat si te voi trada la fiecare pas; Cand te’am urat, nu te’am putut uita; Te’am blestemat, ca sa te suport; Te’am refuzat, ca sa te schimbi; Te’am chemat si n’ai venit; Am urlat si nu mi’ai zambit. Am fost trist si nu m’ai mangaiat. Am plans si nu mi’ai indulcit lacrimile. Desert ai fost rugamintilor mele, mormant glasului meu. Tacere fosta’i chinurilor si pustiu singuratatilor mele.

RaekaUcis’am in gand intaia clipa a vietii si fulgerat’am inceputurile tale. Vrut’am otrava radacinilor tale, seceta in fructe, uscaciune in flori si secarea izvoarelor dorit’a sufletul meu. Dar recunoscator este sufletul meu pentru zambetul ce l’a avut doar el si nimeni altul. Recunoscator pentru acea intalnire de nimeni aflata; acea intalnire nu se uita, ci cu credinta ascunsa in tine, rasuna in tacere, inverzeste pustiuri, indulceste lacrimi si insenineaza singuratati.

Iti jur ca niciodata nu vei cunoaste marea mea tradare. Jur pe tot ce poate fi mai sfant, pe zambetul tau, ca nu ma voi desparti de tine.

Miscator…juramantul facut vietii..pentru noi muritorii, caci EA este de neinduplecat!

Raeka

Anunțuri

4 gânduri despre „Juramant VIETII ! – Cioran

  1. Si eu o cred, iar cand vine vorba despre viata O SIMT. Insa am avut momente in care am folosit prima parte din textul lui Cioran si vis’a’vis de oameni, dar de ce niciodata a doua parte?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s