Ce nu vor sa auda EA/EL cand fac sex !

Ce nu vor sa auda femeile cand fac sex :

„Cine-i tăticul tau?”

Este un clişeu dezgustător care le duce pe femei doar cu gândul la figura paternă din viaţa lor, care, în mod evident, le taie cheful.

„Ce faci acum, plângi?!”

Se mai întâmplă, câteodată, ca femeilor să le vină să plângă în timp ce fac sex. Dar asta nu este pentru că sunt triste, ci pentru că sunt emoţionate sau că s-au simţit bine. Indicat ar fi ca „masculii feroce” să-şi arate şi latura senzitivă câteodată.

„Ia uite.. trenuleţul intră în tunel”

În primul rând, unei femei îi place să simtă că este în pat cu un bărbat adevărat, nu cu un adolescent care face glume de clasa a III-a. Felul acesta de a vorbi va „omorî pasiunea”.

„Îh…ţi-a venit”

Încearcă să te porţi ca un adult şi să nu faci mare tam-tam pe chestia asta, este, totuşi, un lucru omenesc.

„Hai c-a fost distractiv”

Da, femeilor le place să fie complimentate după ce s-au culcat cu cineva şi, mai ales, vor să ştie dacă nu a fost doar o „pasageră” prin patul lui. Un astfel de comentariu o va deprima cu siguranţă…

„Ce burtică moale ai!”

Bărbaţii trebuie să aibă mare grijă cu ce parte a corpului încep să complimenteze! Dacă o femeie nu se simte tocmai bine cu „burtica” ei va deveni nesigură pe ea în momentul următor şi distracţia în pat s-a cam dus în ziua aia.

Numele altei femei…

Nu este nevoie de explicaţii la acest capitol. Este destul de evident de ce unei femei nu îi place să audă numele alteia când este în pat cu un bărbat.

„Şşt!”

Când se simt bine, femeilor le place să geamă. În special să le arate partenerilor cât de mult le place. Un „şşşt” venit într-un moment intens o va enerva foarte tare.

„Nu vrei s-o facem în trei?”

Evident că nu. O femeie vrea să se simtă în centrul atenţiei tot timpul, mai ales în pat. Sexul în trei este rareori apreciat de o femeie… în afară de momentul în care a treia persoană ar fi încă un bărbat.

Raeka

Raeka

Ce nu vor sa auda barbatii cand fac sex:

„A intrat sau nu?”

Această expresie poate însemna fie că partenerul este prea puţin dotat, fie că femeia este obişnuită cu un penis mult mai mare. În ambele cazuri însă, bărbatul se va simţi jignit de această replică întrucât o interpretare pozitivă a ei nu prea poate fi descifrată.

„Vreau să te privesc dormind”

Nici un bărbat nu-şi doreşte să se simtă precum o păpuşă la căpătâiul căreia să vegheze o femeie. Aşa că nu vă miraţi dacă acesta vă va considera nebună după ce-i spuneţi acest lucru şi va fugi unde va vedea cu ochii

„Asta a fost tot?”

Faptul că sexul este perceput diferit de bărbaţi şi femeie nu mai este o noutate. Partenerii speră mereu că vor fi apreciaţi chiar şi pentru efort în ciuda faptului că prestaţia poate nu a fost total satisfăcătoare pentru ea. Când va auzi întrebarea de mai sus, ego-ul bărbatului va fi grav deteriorat.

„Fostul meu prieten obişnuia să…”

Nimic nu omoară pasiunea mai iute decât o comparaţie cu un fost iubit în timpul unui act sexual. Sigur, poate ex-ul partenerei era grozav în pat, a învăţat-o o sumedenie de trucuri însă asta chiar nu-l interesează pe cel aflat în pat acum. Şi la urma urmei, de ce s-a despărţit de fostul dacă la asta se gândeşte în timp ce face sex cu altcineva?

„Este prima dată pentru mine”

Teoria conform căreia bărbaţilor le place să fie primii parteneri sexuali ai unei femei este adevărată doar parţial. De la un anumit moment din viaţă, tipii vor căuta o femeie cu experienţă iar o virgină îi va terifia pentru că va fi groaznică în pat şi va deveni prea sentimentală după aceea.

„Nu poţi să mă ţii în braţe?”

Bărbaţii sunt foarte uşor excitabili iar odată trezit cheful de sex, nici un alt scop nu-i va mai putea distrage. Când o femeie le va cere tandreţe în timp ce ei nu ştiu cum să înceapă mai repede acţiunea, este posibil ca aceştia să reacţioneze într-un mod neplăcut.

„Am citit undeva că bărbaţilor le place să le fie atins anusul”

Dacă va auzi această replică, tipul nu-şi va dori altceva decât să arunce toate revistele care pot scrie aşa ceva. Da, este un mit…Bărbaţii nu-şi doresc să le fie atins anusul în timp ce fac sex.

„N-are nimic, i se întâmplă oricui”

Chiar dacă ai constatat că partenerul a avut o problemă, nu este cazul să-i spui specific acest lucru. Ştie şi el foarte bine asta şi nu, nu vrea compasiune. Vrea doar să uiţi şi să nu mai pomeneşti niciodată despre această seară.

Anunțuri

7 gânduri despre „Ce nu vor sa auda EA/EL cand fac sex !

  1. Dar iti inchipui cum este sa ti-se spuna ” la si jumate trebuie sa atac satul X, terminam intr-un sfert de ora ?” , am ras de m-am spart cand am auzit asta de la una din colegele mele… ( el ear mare fan al jocului ” Triburile”)

  2. @Ccornel: Ma bucur ca ti’au placut si nu, nu sunt observatiile mele personale. Le’am primit pe mail.
    @Sangerica, tu te gandesti la arabi..se pare 😛
    @Alex: …nu flotari…sex :))
    @Lorena: d’asta l’am si postat caci multi se regasesc in situatiile expuse 🙂
    @Anna: 🙂 Ca sa vezi unde duce obisnuinta…Radem noi dar daca ni s’ar intampla noua n’ar mai fi asa de amuzant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s