Incredere

Maine e o zi decisiva pentru mine, voi povesti dupa ce se va termina totul cu bine (n’am uitat ca trebuie sa le spun si altora cum se desfasoara totul, am vazut ca articolul cu Amplazer e foarte citit, e in topul articolelor, iar la nr. de cautari, acest gen de problema e pe locul 1)…caci asa trebuie sa se termine. Am incredere in mine, in doctori si in viata, TREBUIE sa fie bine! A fost un caz mai greu, mi’a fost greu sa povestesc despre asta caci nu era finalizat nimic, ba din contra, pe masura ce trecea timpul, se adancea si mai mult.

Citatele de mai jos reprezinta perioada prin care trec:

„Cumplit e sa-ti porti singur crucea, fara macar sa te poti mangaia impartind durerea cu cei dimprejur, cu cei ce sunt asa de aproape si totusi nu priecep nimic… Poate niciodata povara vietii n-a simtit-o mai apasatoare si viitorul mai intunecat.” (Liviu Rebreanu-„Ion”)

„Pentru unii, fericirea e o senzatie atat de neobisnuita, incat in clipa cand ajung s-o cunoasca se nelinistesc; noua lor stare ii pune pe ganduri; nimic asemanator in trecutul lor: e prima oara cand parasesc confortul nenorocirii. (…) Ce-i de facut? Poate nici nu le apartine, poate a dat peste ei din greseala. Descumpaniti si fascinati deopotriva, incearca s-o asimileze, s-o posede, daca se poate pe veci. Dar sunt atat de putin pregatiti pentru fericire, incat, ca sa se bucure de ea, sunt siliti s-o grefeze pe vechile lor spaime.” (Emil Cioran-„Ispita De A Exista”)

Cu drag,

Raeka

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s