Angelica si Bre’ Tampitu’


De parca n’ar fi fost de ajuns sa fie cel mai frumos cuplu, acum Angelica (cum imi place mie sa spun )si cu Bre’Tampitu’ 🙂 au si doi gemeni foarte frumosi pe langa ceilalti 4 copilasi ai lor -adoptati sau nu, au totusi privilegiul de a creste la un nivel inalt :). Bine, avantaje si dezavantaje, ca mai peste tot, doar ca la ei balanta inclina inspre avantaje rau de tot.
Oare frumusetea, celebritatea si avearea ii ajuta sa ajunga mai usor la fericire? Au mai multe clipe de fericire sau mai intense oare!? Vorba aceea: Banii n’aduc fericirea dar iti dau posibilitatea sa o cauti in mai multe locuri. Ma intreb care or fi problemele lor cotidiene? Sau altfel spus, problemele cotidiene au acc. impact si asupra lor? Tare as vrea sa fiu invizibila o perioada ca sa pot asista la o cearta intre cei doi frumosi ai lunii 🙂 …tot la cearta ma gandesc 🙂 Himm..am devenit cam carcotasa in ultima vreme. Tre’ sa fac ceva in privinta asta. In fine, ideea e ca din afara sunt mult prea perfecti, sau sunt mai mult ca perfectul hihi. Sa revenim: tot oameni sunt si ei, dar ii invidiez. Frumosi si altruisti! Sunt printre putinii oameni pe care’i invidiez…poate in cazul asta o fac cam aiurea, dat fiind ca nu am toate datele…de fapt cred ca niciodata nu poti avea toate datele, poate ai doar impresia ca le ai.
Au posibilitatea de a obtine aproape tot ce’si doresc: familie numeroasa, castele, calatorii in toate colturile lumii, s.a.m.d. , insa situatia lor privilegiata nu inlocuieste o bagheta magica, asta’i clar! Timpul se scurge la fel si pentru ei si ce este mai important: linistea lor psihica (sau daca vreti -echilibrul)poate fi spulberata la fel de usor ca in cazul oricarui alt muritor – avem atatea exemple: Marilyn Monroe, Britney, Freddie Mercury, s.a.m.d.
Implinirea depinde de sistemul de referinte al fiecaruia, de scara de valori. Cu cat inaintez in varsta cu atat mai mult iti dai seama cat de relative’s toate si cat de complicata e viata asta!

Pozele de mai jos imi plac foarte mult, parca sunt extrase dintr’o carte de povesti 🙂


“It’s the most fun I have ever had and also the biggest pain in the ass I have ever experienced,” declara Brad intr’un interviu.

Raeka

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s