Simpatie: Nicoleta Vascan

Imi place Nicoleta Vascan. De cand am vazut’o prima oara la TV, mi s’a parut o tipa dezinvolta, sigura pe ea si vesela. Cand pot ii urmaresc emisiunea. Am vazut’o si in emisiune la Cristi Brancu unde a fost la fel de simpatica ca de fiecare data.
M’a deranjat cand am citit in „7 plus” urmatoarele:

„Vrind sa aduca un ultim omagiu regretatului George Pruteanu, B1 TV a reprogramat o editie din preajma Craciunului a emisiunii „Animus si Anima”, prezentata de Nicoleta Vascan. Ideea reluarii a fost destul de nefericita, pentru ca am putut vedea inca o data – si intr-un moment total nepotrivit – cum amfitrioana comite gafa dupa gafa. Prima dovada a lipsei de politete a fost ca Vascan a mieunat mieros, fara sa clipeasca: „Domnule Pruteanu, v-o prezint pe doamna Monica Tatoiu!” Nu trebuie sa fii educata intr-o scoala de dans si bune maniere ca sa stii ca NICIODATa n-o prezinti pe doamna, domnului, ci invers! Printre risete si chicoteli deplasate, psiholoaga „animista” lansa o lovitura grea si la adresa eminentului lingvist: „Haideti sa concluzionam!” Doar printr-o minune, George Pruteanu s-a abtinut s-o amendeze drastic pe violatoarea limbii materne. Daca ar fi urmarit macar o parte dintre emisiunile profesorului, ar fi stiut ca formularile gresite de tip „a concluziona”, „a atentiona” nu apartineau limbii române si il iritaula maximum pe invitatul sau. „

Asta n’ar fi singurul articol „binevoitor” la adresa Nicoletei. Am mai gasit unul scris in aceeasi maniera:

Domnisoara care ne impuiaza capul pe un ton sfa- tos-pretios, la emisiunea „Animus si Anima” a lansat intro editie recenta o informatie cel putin derutanta. Cica „promisiunea tineretii vesnice e in «Harap Alb»”! Faptul ca invitata Melek Amet n-a sarit ca urzicata s-o corecteze, e de inteles, caci ex-manechinele nu sint obligate sa aiba cine stie ce cultura generala, e suficient sa nu se impiedice prea des pe catwalk. Totusi, pentru a nu-i lasa in ceata pe cei doi-trei telespectatori care urmaresc emisiunea, vom descurca incurca tura. In povestea lui Ion Creanga, „Harap Alb”, este vorba despre o calatorie ini- tiatica, in cursul careia eroul principal se va maturiza, invati nd care este diferenta dintre bine si rau. „Promisiunea tineretii vesnice”, care, in final, se dovedes te a fi o utopie, se afla in „Tinerete fara batrinete si via- ta fara de moarte”, de Petre Ispirescu. Facind abstractie de faptul ca ambele texte se afla in programa scolara, nu ne putem abtine sa ne gindim cit de trista a fost copilaria Nicoletei Vascan, daca n-a citit nici macar aceste minunate basme! Gabriela Hurezean

Cu totii gresim, cu totii avem scapari si lipsuri. Nu putem fi perfecti. De ce trebuie sa fim rautaciosi !? Ar trebui sa nu iau in seama stilul ironic cu care e scris articolul, caci totusi e un articol. E scris pentru bani, pentru a vinde. Rautatea si scandalul vand, iar doamna care a scris articolul se pare ca nu o agreeaza deloc pe Nicoleta.

Nu suport ziaristele din presa de scandal. Le compar tot timpul cu tantiile care stau in fata blocului sau la geam, ocupatia lor principala fiind comentarea negativa a vietii altora si „carcoteala”(vecini, prieteni ai vecinilor, cunoscuti , necunoscuti, nu conteaza!). Apropos, va dati seama ca nu’s simpatizanta carcotasilor, chiar daca carcoteala lor e la un nivel superior 😀 !

Raeka

Iar despre cuplul Nicoleta – Doru (de la Parlament) numai de bine: e un cuplu deosebit si frumos!

Raeka

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s